MENU Dégustation
Mini hot sandwiches with boudin noir ブーダンノワールのミニホットサンド |
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Cheese flavored salty sable チーズの塩サブレ |
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Greeneyes fritters 宮城・メヒカリのフリット |
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Boiled white asparagus and Hokkaido sweet shrimp ボルドー・白アスパラと北海道・甘エビ |
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Chilled potage of fresh onions and green peas shaved ice 淡路・新玉ねぎの冷製ポタージュとグリーンピースのかき氷 |
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Steamed and Grilled Seasonal Vegetables and Root Vegetables 季節野菜と根菜のエチュベ |
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Baked red bream with scales, risotto of bamboo shoots 天竜金目鯛のクルスティアン 筍のリゾット |
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Roasted Japanese Pork shoulder with mustard and stock sauce 新潟・もち豚肩ロースのロティ マスタードのジュ |
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Citrus compote, yogurt mousse and anise sherbet 宮崎・日向夏のトゥール |
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Freshly baked financier 焼きたてフィナンシェ |
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Coffee コーヒー |
2024/4/28 l'intemporel